Privatlivspolitik

 

1.  Indledning

Tak, for dit besøg på vores webside.

Det er vigtigt for os, at beskytte og respekterer dit privatliv i forbindelse med, at du bruger vores services.

Udover at være din foretrukne leverandør af rengøring er vores mål at behandle dine personoplysninger forsvarligt og hensigtsmæssigt, så du kan føle dig tryg, når du bruge os.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik kan vi kontaktes på 22179014

2.  Opdatering af vores persondatapolitik

Vores privatlivspolitik vil altid være, at finde på denne webside.

Privatlivspolitikken opdateres, så snart vi vurderer, at der er behov for det. F.eks, når vi udbyder nye services og produkter.

Ændringer i forhold til tidligere versioner

Version 1.0 senest opdateret den 15/11-2018

3.  Hvad er personoplysninger?

Det er personoplysninger der kan bruges til at identificere en person også selvom man ikke har alle oplysninger på samme tid. Eksempler er Navn, adresse, email og telefonnr., billede, IP-adresse.

I Databeskyttelsesforordningen er der forskellige variationer af personoplysninger, hvilket alt sammen er med til at sikre dit privatliv bedst muligt.

 4.  Hvilke services leverer vi

Vi leverer rengøring til virksomheden såvel som private.

For at kunne levere vores service skal vi bruge følgende personoplysninger fra jer: Navn, telefon nr., e-mail og adresse.

5.  Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til vores behandling.

Vi gør opmærksom på, at vi kun opbevarer dem så længe det er retsmæssigt nødvendigt og efter gældende lovgivning.

6.  Dine personoplysninger

Såfremt vi gøres opmærksom på at der bør foretages ændringer i de givende kontaktoplysninger vil dette blive foretaget.

Videregiver dine personoplysninger i disse tilfælde

Vi hverken sælger, offentliggør eller viderebringer på anden måde dine personoplysningertil andre, medmindre:

  • det er nødvendigt, for at vi overholder lovgivningen, eller
  • du aktivt har givet os samtykke til det

Hvis du har givet samtykke. Videregive personoplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for vores virksomhed og koncern, dog mod et aktivt forudgivet samtykke. 

Hvis det er påkrævet af lovgivningen, eller det er for at beskytte os selv, en samarbejdspartner eller en tredjepart.Lovgivningen giver i visse tilfælde mulighed for, at vi kan videregive personoplysninger uden dit samtykke. Nogle gange skalvi gøre det. Andre gange kanvi gøre det.

I det omfang, lovgivningen tillader det, vil vi videregive personoplysninger med henblik på enten at beskytte eller håndhæve vores rettigheder. Det samme gælder for rettigheder tilhørende vores samarbejdspartnere og tredjeparter.

Et eksempel, hvor dette kunne være relevant, er i forbindelse med forebyggelse af bedrageri eller andre strafbare forhold.

7.  Dine rettigheder

I følgende afsnit kan du læse, at du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, blandt andet at du har:

  • Ret til at få forkerte personoplysningerrettet
  • Ret til at få indsigt i dine personoplysninger og få udleveret kopi
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger
  • Ret til at kræve begrænsning
  • Ret til at gøre indsigelse imod behandling
  • Ret til at tilbagekalde samtykke
  • Ret til at kræve oplysning om overførsel til lande og organisationer uden for EU/EØS
  • Ret til at undgå profilering
  • Ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger

Hvis du vil vide mere, eller udnytte et af ovenstående rettigheder, beder vi dig kontakte os på 22179014

Klage

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at dine personoplysninger behandles betryggende og at dine rettigheder beskyttes optimalt. Skulle du dog mod forventning ønske at kontakte Datatilsynet vil dette kunne ske via understående oplysninger.

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00

www.datatilsynet.dk

Privatlivspolitik 1.00/5 (20.00%) 2 votes